CUM SĂ FII O MIREASĂ FABULOASĂ

Secretul alegerii rochiei de mireasă, este ajustarea stilului rochiei la tipul de siluetă, fiindcă o rochie de mireasă bine aleasă vă poate transforma într-o apariție memorabilă.

De fapt, subliniind cu eleganță atuurile siluetei și minimalizând, ascunzând subtil micile defecte, puteți crea imaginea ideală.

Pentru persoanele scunde și subțiri, o rochie având o talie înaltă este foarte potrivită. Puteți alege și o rochie bogată în dantele fine.

Pentru persoanele de înălțime medie, având o siluetă sub formă de pară, o rochie croită în linie “ A “ este alegerea perfectă. Corsetul poate fi simplu sau îmbrăcat în dantele cu cristale și paiete, iar fusta se lărgește treptat din talie, asigurând o trecere fină a tulului de mătase.

Miresele înalte și având o siluetă clepsidră, vor arăta fantastic într-o rochie tip sirenă, cu spatele gol și straturi fine de tull în partea inferioară a fustei. Având încredere în sfaturile consultanților noștri, te putem ajuta să alegi ROCHIA DE MIREASĂ care să te pună în valoare, astfel încât toate privirile să fie ațintite asupra ta în Ziua cea mare.

Distribuie:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on skype
Share on email
Din aceeași categorie: